Darren Palmer

Over Darren Palmer

Darren Palmer is een gerenommeerd interieurontwerper, auteur en televisiepersoonlijkheid. Zijn uitgebreide expertise in combinatie met zijn ingetogen benadering van design heeft hem tot een begrip gemaakt, niet alleen bekend om zijn professionaliteit en integriteit, maar ook als vertrouwd industrie-expert.

Darren Palmer heeft voor vele publicaties geschreven, was jurylid in bekroonde televisieseries en heeft een schat aan kennis verzameld door een zeer interessante en diverse carrière in design.

Zijn eigen merk is geassocieerd met vloeren, tapijten, kaarsen, textiel en andere interieur afwerkingen en decoratie, en hij heeft twee boeken geschreven over het onderwerp functioneel en impactvol interieurontwerptheorie.

Darren heeft een passie voor onderwijs en heeft een uniek vermogen om complexe concepten op te splitsen in licht verteerbaar materiaal. We zijn verheugd om met hem samen te werken aan deze exclusieve video MASTERSERIES.

"Bij alles wat ik doe, streef ik ernaar om te inspireren en mijn kennis te delen, zodat iedereen hun eigen versie van hun beste huis kan creëren. Al geruime tijd denk ik dat een onderwijsplatform, en dan met name een online platform, hiervoor de beste manier is, in samenwerking met een erkende onderwijsinstantie met een breed, wereldwijd klantenbestand. Om die reden ben ik enorm trots om samen te werken met Het Interieur Design Instituut om mijn ervaring en inzichten te presenteren, zodat iedereen die kennis zelf kan toepassen, op hun eigen manier in hun eigen huis."

- @darrenpalmerofficial Darren Palmer

Over de MASTERSERIES

Het Interieur Design Instituut werkt samen met gerenommeerd interieurontwerper, auteur, THE BLOCK-jurylid en vertrouwd industrie-expert Darren Palmer om een prachtig samengestelde Interieur Design MASTERSERIES te creëren. De MASTERSERIES bestaat uit 15 online video’s en een downloadbaar notitieboek als aanvulling op de inhoud van de cursus Interieurontwerp

De MASTERSERIES is uniek en volledig gebaseerd op Darren Palmer’s theorie, uitgebreide ervaring en inspirerende anekdotes, ontworpen als extra aanvulling op elk onderwerp in de lesmodules ten behoeve van de kennis van de student.

De video's zijn opgenomen als onderdeel van het trainingspakket. Studenten die de cursus interieurontwerp volgen kunnen de video's op elk gewenst moment aanschaffen. Echter raden wij aan om deze aanschaf al aan het begin van de cursus te overwegen om maximaal van de inhoud te profiteren, aangezien elke video dieper op elke cursus module ingaat. Bij aankoop van deze MASTERSERIES krijgen studenten een extra cursusverlenging van 6 maanden. Studenten krijgen een certificaat van deelname, zodra alle video's zijn bekeken.

De MASTERSERIES is een inspirerende reeks video's die uw interieurkennis, passie en ervaring naar een ander niveau tillen. We hopen dat u ervan geniet!

 

Gratis Prospectus Downloaden