Reviews cursus Interieur Design

Linda Verbeeck

Dentergem

Een zeer leuke en leerzame opleiding, veel inspiratie opgedaan en leuke opdrachten waar je veel van leert op je eigen tempo. Het geeft u zeker meer inzicht in het begrijpen en creëren van interieurs.

Heel duidelijk en stapsgewijs opgebouwd, zeer goed te volgen en altijd een snel antwoord van je mentor. Ik zou deze cursus zeker aanbevelen wie zich geroepen voelt in de wereld van interieur design.

Mijn dank aan mijn mentor Angelique die mijn altijd snel antwoorde en zeer goede tips gaf.

Joeri Matheeussen

Rijkevorsel

Het Interieur Design Instituut biedt een uitgebreide en goed gestructureerde cursus die me de kennis en vaardigheden gaf die nodig zijn om adembenemende interieurs te kunnen creëren.

De cursus kon op eigen tempo gevolgd worden, wat voor mij noodzakelijk was door mijn drukke levensstijl. De lessen waren goed samengesteld en enorm leerzaam. Door elke les te koppelen aan een opdracht, werd de theorie meteen gekoppeld aan de praktijk.

Bedankt Interieur Design Instituut om me het nodige zelfvertrouwen te geven.Vanaf nu kan ik van elke woning een thuis maken, bedankt!

Jouke van Oostenbrugge

Wageningen

Leuke leerzame opleiding. Prima te combineren met werk en kinderen. Heb met plezier de opdrachten gemaakt. Deze werden snel en uitgebreid beoordeeld.

Veel inspiratie opgedaan en recentelijk mijn eigen bedrijf gestart! Binnenkort online!

Simonne Roodenburg

Eeklo

Ik vond de cursus erg leuk om te doen!

Veel verschillende zaken komen aan bod. Ik ben erg benieuwd hoe ik dit alles in de toekomst in mijn werk en eventuele verdere studies kan toepassen.

Sven Gerets

Rekem

Bent u op zoek naar een uitgebreide cursus over Interieur Design? Zoek dan niet verder.

Het Interieur Design Instituut biedt de opleiding aan die u nodig heeft. Middels leerrijke taken leer je de leerstof begrijpen, zonder dat er uren studie noodzakelijk zijn.

Het spreekwoord "Al doende leert men" was nog nooit zo toepasselijk dus.

De cursus Interior Design is perfect voor iedereen die iets wilt bijleren, maar geen zin heeft om terug het echte schoolse gevoel te krijgen. Heb je vragen? Je mentor antwoord snel en duidelijk, zodat ook jij op een vlotte manier en met goede punten aan je diploma kan geraken. En de prijs is bovendien zeer concurrentieel!

Dus, niet langer twijfelen, gewoon doen!

Veel succes gewenst!

Anna Veldhoven

Brussel

De opleiding van het IDI is van een bijzonder hoog niveau met professionele begeleiding. Bijzonder prettig dat je de opleiding binnen een jaar kunt afronden en online plaatsvindt.

Ik heb heel veel geleerd en ga volgend jaar mijn functie en passie van Interior Designer in praktijk brengen. Ook de geavanceerde lessen ga ik volgen, zodat ik het maximale aan kennis opneem.

Met spanning kijk ik uit naar mijn diploma dat ik inmiddels gehaald heb. Het team van het IDI is bijzonder prettig om mee samen te werken en vooral heel snel in het reageren.

Ik ga zeker deze opleiding zoveel als mogelijk aanbevelen en heb binnen mijn kennissenkring en familie al vol lof over het IDI gesproken.

Dennis van Dijk

De Lier, Netherlands

Top! Ik heb deze cursus met plezier doorlopen! Als aannemer die meer de interieur kant op wil kan ik zeggen dat deze cursus echt een toevoeging was.

De lessen waren duidelijk en goed te begrijpen, ook de manier van werken vond ik erg prettig! De lessen werden snel en duidelijk beoordeeld en de docent gaf nuttige feedback op de opdrachten.

Thanks IDI voor deze leuke cursus!

Monique Bosman Gielens

Beers, Netherlands

Ik ben zo blij dat ik gekozen heb voor deze opleiding. Wat een ontzettend interessante periode de afgelopen maanden.

Veel geleerd, veel ontdekt, veel genoten, veel energie opgedaan en veel nieuwe vaardigheden geleerd. Ik sta aan het begin van een mooi nieuw avontuur en ga er vol passie voor!

Mijn speciale dank gaat uit naar mijn docent Peggy. Haar feedback heeft mij nog meer doen groeien!

Interior Design Blog Posts

Embark on a journey of inspiration, creativity, and expertise through our array of Interior Design blog posts featuring insights, student showcases, and expert tips.

Blog POsts

Korting €50,00
Nu slechts €949,00

Of nu inschrijven voor slechts
€41,63 per week

Inschrijven

Studenten Foto’s

Een voorbeeld van onze studenten foto’s

Contacteer ons

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Gratis Prospectus Downloaden