Docenten

Peggy Cremers

Op 27-jarige leeftijd startte Peggy haar huis & interieur design carrière vlak na het ontwerpen, bouwen en stijlen van haar eigen huis.

Na haar opleiding tot interieur ontwerpster heeft ze haar eigen studio 3D Home Impressions opgezet. Haar bedrijf biedt een variatie van huis & interieur design services voor zowel bouwbedrijven & design studio’s, als particulieren wereldwijd.

Haar innovatieve bekwaamheid in virtueel 3D interieur design is uniek en word hooggewaardeerd door haar klanten. Deze indrukwekkende kennis en kundigheid geeft een nieuwe dimensie aan huis & interieur design en geeft bouwbedrijven en designstudio’s de optie hun klanten een realistisch beeld te geven van hun nieuwe woning voordat de bouw van start gaat.

Peggy’s Bachelor diploma in Wildlife Management, gevolgd in Leeuwarden, Nederland toont een liefde voor natuur en dieren. Een totaal nieuwe passie ontstond echter tijdens de bouw van haar eigen woning. Nu combineert ze beide passies door de creatie van functionele woonruimten geïnspireerd door de natuur. Peggy’s visie voor huis & interieur design is om de natuur in huis te brengen door een harmonieuze balans te vinden in natuurlijke vormen, kleuren en texturen.

3Dhomeimpressions.com

@3Dhomeimpressions

Marian Dirkzwager

Na haar opleiding bouwkunde aan de Technische universiteit Delft, heeft Marian bij verschillende Nederlandse architectenbureaus gewerkt als architect, hierbij is ze betrokken geweest bij het ontwerp van infrastructuur en stations, woningen, kantoren, en retail. In deze periode heeft ze haar functionele, heldere, ontwerp aanpak ontwikkeld en uitgebreid met de focus op duurzaam bouwen: eco design.

Na een studie in Barcelona aan de ETSAB, heeft ze zich gevestigd in deze stad, centrum van de mediterraanse design en cultuur. Deze mix van nordic design met zuidelijke plaatselijke invloeden heeft ze toegepast in haar ontwerpen van haar Spaanse bureau: Intarchitects. Hier staat de filosofie van de identiteit centraal in het ontwerp, ruimtes moeten je uitnodigen en verbazen, als een ontdekkingsreis, die je nieuwsgierigheid prikkelt zodat je nieuwe details blijft ontdekken.

De internationale en nationale klanten waarderen de directheid, helderheid in ontwerp en de betrokkenheid, waarbij de discussie met de klant een instrument is om het ontwerp naar een hoger niveau te brengen.

intarchitects.com

@barcelonarchitect

Talin Leask

Talin's carrière in interieur design startte na haar afstuderen aan de Academy of Design in Montreal, Canada. Ze reisde naar Dubai, waar ze werkte met grote architecten en design bureaus, werkend aan grote hotels, residentiële projecten en winkels in nieuw gebouwde winkelcentra in de stad. Nadat ze naar Londen was verhuisd, werkte ze voor 'Greenline Interiors', gespecialiseerd in jacht interieurs en grootschalige koninklijke residenties in het Midden-Oosten.

Na enkele jaren geleden haar eigen bedrijf te hebben gesticht, heeft ze haar eigen klantenkring opgebouwd, heeft ze aan stedelijke renovatieprojecten gewerkt en is ze betrokken geweest bij nieuwbouw appartementen in nieuw ontwikkelde gebieden in Londen. Ze werkt nauw samen met klanten die haar expertise hebben gevraagd voor kantoorinrichtingen, warenhuizen en ze werkt momenteel aan een paar commerciële projecten. Haar aandacht voor detail en het nauw samenwerken met elke klant maakt haar methode uniek.

Deze cursus is mij fantastisch goed bevallen. Ik vond het gemakkelijk om de opdrachten te downloaden en in te dienen en de docenten waren geweldig met behulpzame aanwijzingen over de opdrachten en antwoorden op mijn vragen. Ik waardeerde deze cursus omdat het in mijn drukke levensstijl paste en het enorm informatief over de geschiedenis en de aspecten van design was.

Frederik Cornelisse

Korting € 50,00
Nu slechts € 749,00

Of nu inschrijven voor slechts
€ 33,29 per week

Inschrijven

Studenten Foto’s

Een voorbeeld van onze studenten foto’s