Docenten Interieur Design

Marieke Rijksen

Gekwalificeerd als business analist, strateeg en marketeer, bouwde Marieke eerst een succesvolle internationale carrière op in marketing en business development binnen de medische industrie. Naast haar marketing carrière streefde Marieke haar levenslange interesse in mooie interieurs na en behaalde haar diploma in interieurontwerp bij het Interior Design Institute Australia in 2013.

Fast forward een paar jaar en tal van huisrenovaties later, is ze nu ook actief op social media en deelt ze haar kenmerkende stijl online met (interieur) fragmenten uit het dagelijks leven. Als een IDI graduate weet ze als geen ander hoe je passie voor interieur te professionaliseren maar ook hoe het is om de cursus te combineren met dagelijkse rompslomp.

Op interieur gebied kan je haar vinden onder de naam Whispering Bold, een referentie naar haar interieur stijl. Marieke’s stijl vindt ze zelf lastig te omschrijven. Het ligt ergens tussen industrieel chic, urban jungle of vintage, maar ze doet vooral gewoon wat ze leuk vindt, zelfs als het nergens in een hokje past. Ze volgt geen trends, maar houdt wel van blikvangers. Statements. Zonder ‘over de top’ te gaan. Haar stijl is uitgesproken en een tikkeltje eigenwijs. Het is gedurfd maar down to earth, lekker nuchter zonder het van de daken te schreeuwen.

Haar dagelijkse inspiratie komt van haar familie, haar huis, de wereld om ons heen en reizen. Ze heeft een geweldige tolerante Aussie surfy dude als man, een tienerzoon die houdt van alles wat prehistorisch is, een door honden geobsedeerd meisje, eeuwige interieur veranderdrang, een passie voor vintage, upcycling en doe-het-zelven en is in het bezit van zowel een Nederlands als een Australisch paspoort. Ze leeft samen met haar gezin als expat in hun huis aan de grachten van Haarlem.

whisperingbold.com

@whisperingbold

Angelique Slatius

Na haar opleiding bouwkunde aan de Technische universiteit Delft, heeft Angelique bij verschillende Nederlandse architectenbureaus gewerkt als architect. Hierbij is ze betrokken geweest bij het ontwerp en de uitvoering van woningen en kantoorgebouwen.

Daarna volgde een periode bij woningbouwvereniging Vestia, waar ze als ‘ spin in het web’ betrokken was bij de herstructurering van naoorlogse woonwijken. En maakte ze plannen voor renovatie en nieuwbouw. In deze tijd had ze ook veel contact met bewoners.

Omdat het ontwerpwerk bleef kriebelen en ze persoonlijke aandacht miste bij veel bouwprojecten vertrok ze in 2005 naar Maleisië om aan de Mastery Academy of Chinese Metaphysics de Feng Shui leer te bestuderen.

In 2008 heeft ze haar eigen bureau Angelique Slatius- Feng Shui architectuur opgericht en combineert ze inmiddels al ruim 12 jaar haar basis als architect met inzichten uit andere disciplines en culturen.

Angelique werkt op het grensvlak van architectuur en interieurdesign en ziet het als haar missie om woon- en werkruimtes te ontwerpen die passen bij de persoon die er woont of werkt. Ruimtes die kloppen. En waar je energie van krijgt.

Cliënten en collega’s waarderen haar persoonlijke aanpak en haar schat aan kennis, die ze op een prettige manier weet over te dragen.

angeliqueslatius.nl

Facebook

Heel duidelijk en stapsgewijs opgebouwd, zeer goed te volgen en altijd een snel antwoord van je mentor. Ik zou deze cursus zeker aanbevelen wie zich geroepen voelt in de wereld van interieur design.

Linda Verbeeck

Dentergem

Korting € 50,00
Nu slechts € 949,00

Of nu inschrijven voor slechts
€ 41,63 per week

Inschrijven

Studenten Foto’s

Een voorbeeld van onze studenten foto’s